SVEKAR UMIJEŠAN U JELENINO UBISTVO? U panici izmislio da je pjevačica imala ljubavnika tajkuna!

naa2

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, na meti je istrage povodom potencijalne umiješanosti u ubistvo snahe Jelene Marjanović, pošto je policija nedavno u blizini mjesta na kojem je njeno tijelo pronađeno 3. aprila prošle godine našla njegov mobilni telefon. Trenutno se ispituje njegova umiješanost u zločin, pa policija istražuje ovu mogućnost.
naa2
Aparat u lošem stanju, koji je jedan od novih dokaza do kojih je policija došla, vještačen je i utvrđeno je da je na taj broj u vrijeme kad je Jelena već ubijena Zoran Marjanović uputio više poziva.

Jedna od pretpostavki je da su oni izgubili telefon, i da je Zoran zvao kako bi ga našao, ali u tome nisu uspjeli. Nakon vještačenja, utvrđeno je da je telefon pripadao Vladimiru, Zoranovom ocu.

Trenutno se telefon detaljno vještači, pošto bi, čim njegova analiza bude završena, mogla da bude riješena misterija da li je, i ako jeste, na koji način Vladimir Marjanović umiješan u zločin.

Telefon je u blizini mjesta gde je nađen leš bio dugo, i to se ne poklapa sa Vladimirovom izjavom da je mobilni izgubio pre desetak dana, u blizini vrtića u koji ide Jana. U svakom slučaju, ostaje da sačekamo rezultat vještačenja, jer samo to može da riješi ovu misteriju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *